FOTOS DEL RECORD

FOTOS DEL RECORD
CASTELLS - SELLA FINAL DEL TORNEIG CASTELLS 2009

NOTICIA DESTACADA

NOTICIA DESTACADA

martes, 8 de mayo de 2012

MAIG 2012

Els favorits no cedixen en el “Trofeu Diputació d'Alacant” de llargues

Parcent i Tibi A continuen dominant la primera categoria. Benimagrell aconseguix una victòria important davant de Castells. I Sella perd a casa en la partida de la jornada davant de Parcent. La 12ª jornada de la Lliga a llargues, “XXVII Trofeu Diputació d’Alacant”, confirma que Parcent i Tibi A són els equips més forts d’esta temporada en la modalitat de llargues. Els dos equips han aconseguit victòries molt importants per a consolidar-se en la part alta de la taula. Parcent descansa la setmana que ve pel que Tibi A pot tornar a ser el líder el pròxim cap de setmana si aconseguix els tres punts i tot quedaria pendent de l’última jornada on Tibi A, jugara en Castells i Parcent jugara a Benidorm. Sella serà tercer quasi amb total seguretat, encara que ha d’aconseguir un punt davant de Benidorm el pròxim cap de setmana. La lluita per la quarta plaça seguix oberta després de la derrota de Castells esta setmana en Benimagrell, on l’equip local va quallar una gran partida i va deixar sense puntuar a l’equip de la marina alta. La setmana que ve s’enfronten Tibi B i Castells en una final per a ambdós equips, ja que si l’equip local aconseguix els tres punts aconseguiria la quarta plaça i passaria a semifinals en el seu debut en la màxima categoria, deixant a equips més experimentats i veterans sense opció de jugar les semifinals

FINALS DEL TORNEIG DEL MINITRINQUET CASTELLS 2011-2012.



Tibi B i Castells continuen pugnant per entrar en les semifinals del “Trofeu Diputació d'Alacant”

Gran victòria de Tibi B davant d’un dels favorits, Sella, que de moment és un dels resultats sorprenents de la lliga. Castells també aconseguix una gran victòria per a buscar entrar en semifinals.
Parcent recupera el lideratge aprofitant el descans de Tibi A.

Més sorpreses en la 11ª jornada de la Lliga a llargues, “XXVII Trofeu Diputació d’Alacant”. Tibi B (Tèlmo, Julio, Sergio i Checho)
Aconseguix una gran victòria davant d’un dels favorits, Sella (Jan, Jordi, Pau i Quico), amb estos punts es manté en la quarta plaça que dóna accés a les semifinals. Tèlmo va ser el millor del seu equip i Jan en l’equip visitant. Una derrota que manté el dubte de la tercera plaça, encara que Sella només necessita un punt més per a ser tercer, en les dos partides que li queden. Castells, va aconseguir una gran victòria davant de Benidorm, sumant tres punts per a buscar la quarta plaça, en una partida on tot l’equip va estar a gran nivell i on Quique va demostrar les seues formes de jugador de nivell. A Benidorm, el millor jugador va ser Juan. En Benimagrell l’equip local va fer patir a un dels favorits Parcent, encara que no van poder puntuar a pesar de la seua bona partida. Per l’equip local destaca Juan, mentres que en l’equip visitant el millor va ser José, encara que va tindre un xicoteta punxada en la cama que li va impedir traure al seu nivell habitual.
Sella ja estan classificats per jugar les semifinals, encara que falta decidir les posicions. Tibi A i Parcent lluitaran per la primera plaça fins a l’última jornada, ja que el seu rival seria el quatr classificat i a priori l’encreuament de semifinals seria més senzill. El segon classificat s’enfrontarà al tercer classificat i serà una eliminatòria molt dura per a ambdós conjunts ja que el nivell és molt parell entre els tres primers de la taula.

Sella seu de les finals del “Trofeu Diputació d'Alacant” de 2012

A Sella es va firmar el conveni este diumenge per a la disputa de les finals de Llargues i Palma del Trofeu Diputació d’Alacant de 2012, en el dia més important de pilota valenciana en la província, amb una gran jornada de llargues i palma el diumenge 22 de juliol, amb la cloenda (es disputaran 7 finals amb els millors equips de 2012 i l’entrega de trofeus de totes les categories), en una de les localitats més emblemàtiques del nostre esport i amb major tradició i arrelament en esta modalitat, Sella.
Allí van estar el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, i responsable de l’àrea de llargues i palma, Vicent David Molines, junt amb el regidor d’esports, Jaume Rubio i l’alcaldessa de Sella, Natalia Hernández. Unes finals que comptaran amb la presència de RTVV, per a televisar la gran final de primera categoria de llargues en uns dels carrers on millors joc es pot seguir en una especialitat espectacular.

Sella anima el “Trofeu Diputació d'Alacant” de llargues

Important victòria de l’equip de la Marina Baixa davant del campió i líder de la present edició, Tibi A. Parcent retalla distàncies després d’aconseguir els tres punts a casa. En la lluita per la quarta plaça contínua la igualtat.

La 10ª jornada ens ha deixat la gran victòria de Sella davant de Tibi A, després d’una partida de les que fan afició, més de dos hores de “joc a ratlles” de qualitat amb alguns dels millors especialistes de la modalitat que van alçar als espectadors dels seus seients, especialment en el tram final on l’equip local capitanejat per una gran Jan de Murla va conduir a la victòria als de Sella. L’equip local va jugar amb el seu equip de gala de la present temporada amb Jan, Jordi, Pau, Quico i Jesús davant del campió, Tibi A, que va jugar amb Álvaro, Sergi, Miki i Héctor, i que comptaven amb la baixa d’Isaac. L’inici de Tibi va ser irresistible col·locant uns jocs de distància però a Sella cal disputar tots els “quinzes” i “jocs”, ja que els seus jugadors rendixen a un gran nivell sempre secundats per la seua afició una de les més animoses i fidels de la província. A poc a poc l’equip local va entrer en partida igualant els jocs fins al sis iguals, a partir d’ací va començar altra partida ja que es van posar per davant 7 a 6, però els de Tibi també són molt durs i van remuntar per a col·locar un 7 a 8. A partir d’eixe moment l’equip local va començar amb Jan com a estilet a aconseguir “quinzes” perfectes en la paret de l’Església per a guanyar la partida i sentir-se amb la moral suficient per a afrontar les semifinals, siga quin siga el rival. Parcent esta setmana jugava a casa i va complir el va guiar sumant tres punts molt valuosos davant de Tibi B, per a retallar la distància amb el líder a un sol punt. A Benidorm l’equip local va aconseguir la primera victòria de la temporada davant de l’equip de Benimagrell que encara que va puntuar en les últimes jornades ha abaixat el ritme i es queda en la part baixa de la taula.


Resultats de les partides de la 10ª jornada Lliga de llargues, “XXVII Trofeu Diputació d’Alacant”;
- Sella – 10 - Tibi A - 8 –
- Benidorm - 10 – Benimagrell - 8
- Parcent – 10 – Tibi B - 2

Classificació primera categoria llargues;
1º - Tibi A – 23 pts
2º - Parcent – 22 pts
3º - Sella – 18 pts
4º - Tibi B - 9 pts
5º - Castells – 8 pts
6º - Benimagrell – 6 pts
7º - Benidorm – 4 pts

En segona de llargues contínua el domini del Club de Sella, amb 19 punts seguit de prop per Campello amb 17 punts i Murla, Benidoleig, Tormos i Laguar amb 14 punts. En tercera A, campió de grup ha sigut Agost amb 28 punts i marxa segon Campello amb 18 punts. En tercera B, Xaló perd el lideratge, amb la seua derrota davant de la Vila, que passa a comandar la classificació amb 18 punts, segon és la Finestrat amb 17 punts i tercer Xaló. En juvenils, primer és Benimagrell, amb 23 punts, segon és Murla amb 20 punts i tercer és Benidorm amb 19 punts. Continuen invictes els equips d’Agost en tercera a i Benimagrell en juvenilsSella, Tibi, Fondó, i Laguar lideren el “XX Trofeu Diputació d'Alacant de palma”

Sella encapçala la classificació de la modalitat de palma en primera i en tercera B. En tercera A, també hi ha molta emoció entre Fondó de les Neus i Crevillent. Laguar en tercera C continua manant en la part alta de la taula.

Calp sorprén el líder de primera en la 10ª jornada del “Trofeu Diputació d’Alacant” de la XX Lliga a palma. L’equip més fort fins al moment de la màxima categoria, Sella, va patir en la marina alta. Va perdre a Calp en una gran partida de més de dos hores de duració en una partida molt igualada que manté l’emoció per la primera plaça. Els jugadors de Sella no es van adaptar al carrer de joc i van permetre que els jugadors locals s’anaren diversos jocs per davant que va ser fonamental en el tram final de la partida. Castells va aconseguir tres punts d’or en el seu desplaçament a Tibi, per a col·locar-se a dos punts del lideratge en una jornada molt positiva per als interessos de l’equip de la marina alta. Murla va perdre a casa davant de Benidorm i va a haver de lluitar molt en les últimes jornades per a mantindre la seua posició de privilegi, ja que hi ha una gran igualtat entre tots els equips.

Resultats de les partides de la 10ª jornada Lliga de palma, “XX Trofeu Diputació d’Alacant”;
- Tibi – 4 – Castells - 10
- Calp – 10 – Sella - 9
- Murla – 7 – Benidorm - 10

Classificació primera categoria de palma;
1º - Sella - 21 pts
2º - Castells - 19 pts
3º - CEM Murla - 15 pts
4º - Tibi - 12 pts
5º - Calp - 11 pts
6º - Benidorm - 9 pts

En segona de palma, Tibi és líder amb 24 punts, segon és Agost amb 20 punts i en tercera posició van Xàbia i Calp amb 16 punts. En tercera A, lideren la classificació Fondó de les Neus i Crevillent amb 22 punts, seguits per Monfort i Relleu. En tercera B, lidera la classificació Sella, amb 29 punts, segon va Polop amb 17 punts i tercer va Finestrat amb 16 punts. En tercera C, lidera la classificació Silvotur Laguar amb 24 punts, segon va Benasau amb 20 punts i tercera Sella amb 16 punts. En esta competició només queden dos equip invictes, en tercera B, l’equip de Sella i en tercera C, l’equip de LaguarTibi A, Sella, Agost, Xaló i Benimagrell dominen en el “Trofeu Diputació d'Alacant”

En la partida de la jornada, Tibi A derrota a Parcent i aconseguix els tres punts que li donen la primera plaça. També Castells aconseguix un punt molt important davant de Sella a casa. Tibi B es deixa un punt en el seu desplaçament a Benidorm.
La 9ª jornada ens ha deixat resultats molt interessants en la màxima categoria del Trofeu Diputació d’Alacant de llargues. En la partida de la jornada que disputaven els dos equips més forts fins al moment, Tibi A (Álvaro, Isaac, Sergi, Miki) i Parcent (Martines de Campello, Rodrigo de Benidorm, German de Parcent i Pere de Murla), va caure del costat de l’equip local amb una victòria de mèrit davant d’un equip que no havia mostrat fissures i que s’havia mostrat molt fiable davant de tots els seus contrincants. La partida va començar molt disputada en els primers jocs. Va començar guanyant l’equip local que col·loca ràpidament dos jocs d’avantatge però l’equip de Parcent reacciona per empatar a 3, a partir d’ací tots els jocs van caure del costat de l’equip campió en 2011 que agafa moral amb vista als pròxims mesos on es decidirà la lliga. Tots els jugadors van estar a un gran nivell, especialment els jugadors més jóvens de Tibi que van quallar una de les seus millors partides. Sergi en la rest i Miki en la contraresto van tindre la seua rèplica en Rodrigo i German per part de Parcent, encara que els locals van respondre a la perfecció a l’exigència d’una “banca” del nivell de Martines, que va estar brillant. Una vegada més Isaac va demostrar els seus dots d’entrenador en un equip on és l’ànima per saber dirigir a tots els seus companys. Álvaro va estar també a un gran nivell encara que va tindre certs errors que no acostuma potser per la pressió de la partida. Esta victòria de Tibi A no significa res només són tres punts, i que l’equip de Parcent perda la imbatibilidad ja que la gran final de la competició es disputa a Sella, en el seu gran carrer que segur que s’ompli com en les grans ocasions amb un ambient espectacular. L’altre gran favorit, Sella es va desplaçar a Castells amb l’obligació d’aconseguir els tres punts i després d’una gran partida va haver-hi repartiment de punts. Per l’equip local va destacar Ángel de Murla i per l’equip de Sella, Quico i Jordi. A Benidorm es va disputar altra de les partides de la màxima divisió i l’equip local va començar a funcionar aconseguint un punt que els pot animar davant de l’equip de Tibi B, que va sumar dos punts en el seu desplaçament.

No hay comentarios: