FOTOS DEL RECORD

FOTOS DEL RECORD
CASTELLS - SELLA FINAL DEL TORNEIG CASTELLS 2009

NOTICIA DESTACADA

NOTICIA DESTACADA

martes, 3 de abril de 2012

ABRIL 2012

Parcent i Tibi A seguixen el seu pols en el “Trofeu Diputació d'Alacant” de llargues

En la lliga de llargues, els tres grans líders; Tibi A, Parcent i Sella continuen la seua lluita titànica per classificar-se per a les semifinals.
La 8ª jornada del “Trofeu Diputació d’Alacant” confirma la supremacia dels tres grans de la lliga a llargues; Parcent, Tibi A i Sella. Estos tres equips lluitaran per la primera plaça de la primera fase. De moment Parcent part amb avantatge ja que ha guanyat els seus dos primers compromisos davant dels seus dos rivals. A partir de dissabte que ve s’enfronten Tibi A i Parcent, es disputen la primera posició en una partida molt important per a ambdós, ja que de moment han demostrat que són els dos equips més forts. Alvaro de Tibi intentarà superar a Martines de Campello que juga a Parcent i que ha demostrat que esta en gran moment de forma. Sella intentarà dissabte que ve acostar-se als primers classificats després de la seua victòria el passat cap de setmana a casa. La lluita per la quarta plaça contínua molt oberta entre Castells, Tibi B i Benimagrell. Queden sis jornades perquè es decidisquen els quatre equips que lluitaran pel títol en 2012, la final es disputara en els carrers de Sella en el mes de juliol.
Pigat tiene dudas, muchas dudas. Pero todas son positivas. Así lo afirma el seleccionador cada vez que habla del proceso de preparación de la selección valenciana ante la cita mundialista de Holanda. Tiene mucho y bueno donde elegir. Para la modalidad reina que sigue siendo la de "llargues", directamente entroncada con el nacimiento de la CIJB y la más afín a la historia común del juego de pelota europeo cuenta con Álvaro de Tibi como jugador base en el saque. Sus prestaciones son espectaculares. En la Lliga de Llargues que se disputa mantiene un duro pulso con Martínez, capitán del equipo de Parcent pero cuyo regreso a la titularidad de la selección parece hoy difícil dada la apuesta renovadora que ha impulsado Pigat. Los ojos están pendientes de Juanjo el de Borbotó que tiene varios meses por delante para intentar consolidar sus opciones. Su golpe es tan potente como el de Alvaro pero necesita mejorar seguridades.

Santi, ilusionado
En la historia de las competiciones internacionales ha destacado el nombre de Grau, que ha marcado una larga época. ¿Quien es el sustituto natural? Nadie lo duda: Santi el de Finestrat. El joven resto, que impresionó de manera especial en la cita de la fase final de la Champions en Pamplona, en la que incluso se convirtió en uno de los saques más poderosos, ha manifestado a Pigat su "especial ilusión por vivir la inigualable experiencia de un Mundial de Pilota". Son palabras que han tranquilizado al seleccionador pues su presencia es fundamental para las aspiraciones del equipo. Nadie duda de que el buen momento en las relaciones entre Val Net y la Federación que preside José Daniel Sanjuán propiciará que el jugador encuentre todas las facilidades para aportar a la selección valenciana lo mejor de sí mismo. Y de momento, el próximo domingo un entrenamiento conjunto, en Massamagrell y primer encuentro con la pelota frisona, cuyo dominio puede ser fundamental para la conquista del título absoluto

Sella es consolida en primera categoria de palma en la primera posició després de la seua victòria davant de Castells. El club de la marina baixa també domina en tercera B. Montfort perd la imbatibilidad contra Fondó de les Neus, en la partida dels millors equips de la categoria.
En el “XX Trofeu Diputació d’Alacant” de palma Sella este cap de setmana s’ha consolidat com a gran líder després de véncer al segon classificat, Castells i àmplia la seua diferència amb els seus perseguidors, Murla, Castells i Tibi. S’enfrontaven entre si els quatre primers classificats en una jornada clau per a veure que equip podia aspirar a destronar a Sella de la primera posició, però la formació de la marina ha eixit reforçada de la mateixa després d’obtindre els tres punts davant d’un rival directe com Castells, i del repartiment de punts entre Murla i Tibi. En l’equip de Sella destaca Jorge i per l’equip de Castells, Andreu. Tibi trau un punt molt important en la difícil plaça de la marina alta, encara que la igualtat és màxima entre diversos equips pel que tot el que siga sumar fora de casa sempre és molt important. Calp va véncer a casa a Benidorm, un club que esta passant un any fosc ja que va últim en esta categoria,

Sella, Agost, Fondó i Laguar dominen la modalitat de palma. El “XX Trofeu Diputació d’Alacant” de palma contínua oferint espectacle i moltes emocions. En esta competició continuen quatre equips invictes; Monfort, Fondó de les Neus, Sella i Vall de Laguar…Sella contínua dominant la màxima categoria de la modalitat de palma després de la seua victòria a domicili a casa de Benidorm. En el “duel” per la segona posició entre els equips de la marina alta, Castells va véncer de forma magistral a la formació de Murla que esta acusant les baixes en el seu equip. Tibi esta setmana va aconseguir tres nous punts i es col·loca amb els millors després d’un mal inici de la competició. Resultats de les partides de la 6ª jornada Lliga de palma, “XX Trofeu Diputació d’Alacant”;- Tibi – 10 - Calp - 3- Castells – 10 - Murla - 3- Benidorm - 2 - Sella - 10Classificació primera categoria de palma, després de sis jornades de competició;1º - Sella - 14 pts2º - Castells - 11 pts 3º - CEM Murla - 10 pts4º - Tibi - 9 pts 5º - Calp - 6 pts6º - Benidorm - 4 ptsEn segona categoria dominen Agost amb catorze punts, en segona posició Tibi amb onze punts, Calp marxa tercer amb nou punts i quart Xàbia amb huit punts. En tercera A, Fondó de les Neus lidera amb catorze punts i Monfort va segon amb tretze punts. En tercera B, Sella es distancia amb 17 punts en la primera plaça i segon va Polop de la Marina amb onze punts. En tercera C, Silvotur Laguar lidera la classificació amb quinze punts, Benasau i Sella van segons i tercers amb dotze punts.
El Trofeu Diputació d’Alacant de llargues demostra setmana a setmana la fortalesa de la modalitat en la província. En primera categoria dominen els dos equips més potents; Tibi A i Parcent, seguits de prop per Sella. La sexta jornada de la XXVIII Lliga a llargues, “Trofeu Diputació d’Alacant”, ens ha deixat dos grans líders en la màxima categoria, Tibi a i Parcent que es troben empatats a punts i la lluita fins al final de la primera fase promet ser molt gran. També Sella s’ha consolidat en la tercera plaça després de la seua victòria esta setmana davant de Benidorm. Tibi A esta setmana ha aconseguit una victòria senzilla davant de la formació de Benimagrell que en les últimes setmanes ha baixat el seu nivell. La millor partida es va disputar en la localitat de Castells entre l’equip local i Tibi B, que lluiten per la quarta plaça i on va haver-hi repartiment de punts després d’una gran partida d’ambdós equips. Van destacar en esta partida els dos jugadors que actuen en la posició de “banques”, Pepe per l’equip local i Telmo per l’equip visitant. Sella, en el derbi de la marina baixa va aconseguir una victòria senzilla davant de Benidorm que esta temporada no aconseguix remuntar el rumb.
JECV 2012 EN MURLA
Joel i Àlvaro de Castells amb l'equip de l'escola de Murla.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jornada de derbis en el “XX Trofeu Diputació d'Alacant de palma”En primera de palma, es disputa un gran derbi entre Castells i Murla, tercer i segon respectivament de la categoria. Benidorm i Sella protagonitzen l’altre gran derbi de la jornada.Els equips de la marina alta afronten una jornada important amb la disputa de la sexta jornada de la competició. En primera categoria de palma, Murla (Sebastià, David, Guillém, Santi) que marxa segon després de les seues importants victòries en les últimes jornades, juga a Castells (Saoro, Ángel, Jhon, José Luis i Vicent)), tercer en un gran derbi, que pot ser molt important per a veure que equip pot seguir l’estela de Sella, de moment líder indiscutible. La formació de Calp (Miguel Ángel, Toni, Sebastià i Esteban) esta setmana jugarà a Tibi, ambdós equips lluiten per consolidar-se en la quarta plaça, encara que l’equip local després d’un pobre inici ha despertat i esta setmana es podria situar tercer.. El líder, Sella viurà altre derbi en el carrer de Benidorm, davant de l’equip local que va últim però que tractarà d’alçar-se davant del millor equip d’esta temporada.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Castells busca consolidar-se en el “Trofeu Diputació d'Alacant” de llargues. Jornada molt important per a l’equip de Castells que afronta una jornada clau per a passar a les semifinals. Benimagrell també té una gran partida a casa davant del campió de 2011, Tibi A… Derbi entre Benidorm i Sella. Parcent descansa esta jornadaLa sexta jornada de la XXVIII Lliga a llargues, “Trofeu Diputació d’Alacant”, és de vital importància per a una de les formacions que militen en la màxima categoria, Castells. S’enfronten a casa a la segona formació de Tibi, amb l’obligació de guanyar si volen passar a les semifinals. De moment són quarts per darrere dels tres grans de la competició, però la lluita per la quarta plaça serà terrible. L’equip de Tibi B anirà sense complexos ja que ells debuten en la primera categoria i són un equip molt jove, per la qual cosa la formació de Castells, integrada per Ángel, Andreu, Kike, José Luis, Pepe i Vicent deuen donar el màxim per a obrir diferències amb els seus perseguidors. Benimagrell, altre dels equips que lluita per la quarta plaça juga a casa davant de Tibi A, que no ha de fallar per a seguir l’estela de Parcent, que esta setmana descansa. Per la seua banda, a Benidorm juguen l’equip local i Sella (Jan, Pau, Jordi i Quico) que també disputen una partida que per a ambdós és de vital importància, no sols per la rivalitat, ja que és un derbi amb solera, sinó per la importància dels punts.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Parcent i Tibi A dominen en el “Trofeu Diputació d'Alacant” de llarguesEls dos equips més forts ja dominen en solitari la classificació de primera categoria. Sella es queda tercer després de la quinta jornada. La lluita per la quarta plaça pot ser molt oberta per la igualtat entre els altres equipsEn la quinta jornada de la XXVIII Lliga a llargues, “Trofeu Diputació d’Alacant”, Parcent continua dominant en la màxima categoria després d’una nova victòria davant d’un dels equips més forts de la lliga, la formació de Sella, subcampiona de 2011. Els jugadors de Parcent; Martines, Pere, Germán i Rodrigo van tornar a guanyar a l’equip de la marina baixa (Jan, Pau, Jordi i Quico). La partida anava molt ben encaminada amb 7 a 2, i pareixia que els tres punts es quedarien a casa, però els de Sella van apretar i es van col·locar 7 a 5, 8 a 6 fins a aconseguir el 9 a 7, sumant un punt. Castells esta setmana aconseguix la seua segona victòria davant d’un rival directe en la lluita per la quarta plaça que dóna accés a entrar en la segona fase, les semifinals. Castells va jugar amb Ángel, Andreu, Kike i Vicent i es col·loca quart en la classificació general empatat a punts amb Benimagrell. En l’altra partida de la jornada, Tibi A guanya amb autoritat a la formació de Benidorm i se situa segon amb dos punts d’avantatge sobre Sella.

No hay comentarios: